Dota 2 International: Pregled 2. dana – OG nezaustavljiv

Dota 2 International: Pregled 2. dana – OG nezaustavljiv

Drugi dan najvećeg Dota 2 turnira godine je upravo završen, a najbolji utisak je ostavio prošlogodišnji šampion, ekipa OG, koja je zabeležila 3 pobede, pa se sada nalazi na prvom mestu grupe B.

Možda i najgora ekipa danas je na iznenađenje svih bio Virtus Pro. Sa dva poraza od Vici Gaminga i Na’Vi-a pali su na šesto mesto u grupi, pa se već sada nalaze u opasnosti da padnu u lower bracket. Takav rezultat za Medvede bi bio nedopustljiv. Pored Virtus Pro-a, istu sudbinu doživeo je i RNG, koji je sa dva poraza pao na poslednje mesto u grupi.

Dva najveća iznenađenja ovog turnira su definitvno Na’Vi i Infamous. Dve ekipe za koje su ljudi očekivali da se bore za opsatanak, se trenutno nalaze na drugom i petom mestu u grupi. Infamous je sa dva nerešena rezultata i jednom pobedom prešao sa poslednjeg mesta u borbu za prva četiri. EG je nakon lošeg starta vezao dve pobede, pa se sada nalaze na četvrtom mestu, dok je Fnatic ponovo propustio šansu da napravi dobar rezultat.

Ispod možete pogledati stanje u grupi B.

Dok je grupa B u ”haosu”, stanje u grupi A je malo ”normalnije”. Team Secret i PSG.LGD se očekivano nalaze na prvo mestu u grupi, dok je najveće iznenađenje priredio Team Liquid, koji se nalazi na niskoj sedmoj poziciji. Keen Gaming i Chaos Esports us ponovo zabeležili poraze, pa se trenutno nalaze u grčevitoj borbi za opstanak. Mineski je do sada prikazao dobru igru, zbog čega se nalazi na trećoj poziciji, ali Newbee i Alliance kucaju na vrata Top 4 pozicije, pa ćemo do kraja grupne faze gledati super zanimljivu borbu za ta najbolja četiri mesta, koja vode u upper bracket.

Ispod možete pogledati stanje u grupi a.

Related Articles