Overwatch uvodi novu valutu za kupovinu “Jersey” skinova

Overwatch uvodi novu valutu za kupovinu “Jersey” skinova

Overwatch League preseason egzebicioni mečevi su već počeli. Sa početkom regularne sezone, od 10. januara moći ćete da podržite svoj tim na jedan vrlo zanimljivi način.

Blizzard se trudi da podrži ligu i timove na najbolji mogući način. U nekim Blizzardovima igrama već postoji nešto slično ovom sistemu. Dok u HotS-u možete da navijate za svoj tim preko bits valute na Twitchu i tako osvojite kul Banere i Sprejeve u bojama vašeg tima, u Overwatchu to ćete moći da uradite kupovinom Jersey skinova. Svih 26 heroja u Overwatchu imaće skin za svih 12 timova u Overwatch League.

Nova valuta koja se zove League Token je jedini način na koji ćete moći da ostavarite kupovinu ovih skinova. Ovo ujedno predstavlja prvi način da dođete u posed nekog skina van Loot Boxa koji ima taj random momenat i ne garantuje vam da ćete dobiti baš taj skin koji želite. Najbolja stvar je što kupovinom Jersey skinova direktno podržavate timove, jer deo novčanih sredstava ide igračima.

Kako bi se što lakše odlučili koji “dres” vam najbolje stoji, Blizzard nagrađuje sve igrače koji se uloguju u prvom mesecu od početka lige sa dovoljno tokena da ostvarite kupovinu jednog skina. Good job Blizz!

Pogledajte kako izgleda zvanična najava novih skinova:

Related Articles