Kobolds & Catacombs je nova Hearthstone ekspanzija!

Kobolds & Catacombs je nova Hearthstone ekspanzija!

Večeras je počeo BlizzCon 2017 i predstavljena nam je nova Hearthstone ekspanzija!

Ona se zove Kobolds & Catacombs i vodi nas duboko u katakombe prepune blaga, ali i zamki i opasnosti.

Kao i svaka ekspanzija do sada, donosi nam oko 135 novih karata, od kojih smo već videli četiri nove!

Po prvi put nam u igru stižu i legendarna oružja! Svaka klasa će pored legendarnog miniona u ovom setu dobiti i jedno legendarno oružje, a večeras smo videli Preist Weapon koji možete videti ispod. Većina ovih oružja će imati neku specijalnu funkcionalnost, a ne klasičan način da nanose štetu, kao što se obično očekuje, što možete i videti na primeru Priesta.

Nova ključna reč je Recruit, i karte sa ovim efektom će izvlačiti iz vašeg špila minone, bilo na random bilo sa određenim specijalnim uslovom.

Nova ekspanzija nam stiže u decembru, ali ćemo jedan njen mali deo dobiti već u ponedeljak! Naime, legendarni minion Marin the Fox stiže u naše kolekcije ovog ponedeljka! Svi će dobiti običnu verziju karte, a vlasnici virtuelnih karata za BlizzCon 2017 će dobiti zlatne kopije.

Ali to nije sve! Osim nove ekspanzije dobijamo i novi specijalni singleplejer mod, koji se zove Dungeon Runs i koji je potpuno besplatan. Počinjemo sa deset karata i cilj je da prođemo kroz 8 dungeona, koje sami biramo kako napredujemo i vremenom proširujemo naš špil. Ukoliko negde zaginete, moraćete sve ispočetka. Deluje jako zanimljivo i jedva čekamo da vidimo kako će na kraju izgledati.

U nastavku večeri biće održan specijalan Hearthstone panel na BlizzConu, gde ćemo svakako imati i više informacija.

 

 

Related Articles